top of page

Verhalen

Ontdek de ervaringen van andere gezinnen.

Familie Visser

"Ze geeft veel uitleg over het hoe, wat en waarom en blijft meezoeken naar het best passende plan."

Fijne begeleiding ontvangen van Melissa. In de intake worden alle aspecten rondom je kindje meegenomen in een plan. We hebben veel en prettig contact gehad met Melissa omtrent de uitvoering hiervan.

 

Ze geeft veel uitleg over het hoe, wat en waarom en blijft meezoeken naar het best passende plan. Hierin staat het welbevinden van je kindje en de haalbaarheid voor ons als ouders voorop. Dit heeft ons veel vertrouwen gegeven. Ook prettig dat je alles digitaal krijgt zodat je dit later nog terug kunt lezen en deze inzichten niet vergeet.

Familie Veenhof

"We vonden het heel fijn dat we echt een plan op maat kregen."

Wij hebben de coaching door Melissa als heel positief ervaren. Melissa was betrokken tijdens het proces en we werden goed begeleid. Heel fijn dat we alles digitaal kregen zodat we ook nu nog even terug kunnen lezen wat haar tips waren. We vonden het heel fijn dat we echt een plan op maat kregen. Het gaf ons ook meer inzicht in het ritme dat het best bij ons kindje past.

Familie Vischer-Grubben

"Het veelvuldige contact en de hand-outs maakten het ene plezierige ervaring."

Heel blij met de coaching van Melissa! We hebben enorme stappen gezet. Melissa gaf goede adviezen en dacht erg goed mee. Het veelvuldige contact en de hand-outs maakten het een plezierige ervaring. Met Melissa haar positieve inslag voelden wij ons aangemoedigd om er het maximale uit te halen.

Familie Brands-Mutsaers

􀋂.png

"Het was heel fijn om tips te krijgen die echt hielpen."

Het was heel fijn om tips te krijgen die echt hielpen. Ik voelde me ook gesteund vanuit onze manier van opvoeden en ze zocht duidelijk naar manieren om daar ook bij aan te sluiten. Daarbij gaf ze ook het gevoel dat we het goed doen, ik ervoer een prettige steun.

Familie Fischer

"Wat was ik blij met de hulp van Melissa!"

Mijn dochtertje sliep heel slecht. Kon zij ook niks aan doen, ik had haar (onbewust) aangeleerd dat ze meerdere flessen kreeg 's nachts. Hier wilde ik heel graag vanaf.

 

Wat was ik blij met de hulp van Melissa! Ik zag door de bomen het bos niet meer,
maar doordat ik elke dag contact had met haar was het elke nacht weer duidelijk wat ik moest doen.
Eindstand? Mijn dochtertje drinkt tussen 19:00 en 7:00 GEEN flessen meer! En dat hebben we allemaal op een heel fijn tempo gedaan. Niet te snel, want dat wilde ik niet. Fijn dat dat kon! 🤗

Familie Bil

"Het viel niet altijd mee, maar kon je altijd appen voor tips."

Lieve Melissa,

Heel hartelijk dank voor al jou hulp bij het zelf in slaap laten vallen van Lauren. Het viel niet altijd mee, maar kon je altijd appen voor tips. Je hebt ons heel goed begeleid een echte aanrader!

Familie Sewdajal

"Nu slaapt ze als een roos en zo af en toe wordt ze nog wakker maar valt ze vanzelf weer in slaap."

Wij hadden de hoop al opgegeven maar dankzij Melissa kreeg ik weer hoop. Na een strak schema hebben wij onze kleine meid van toen 8 maanden de juiste richting gegeven. Nu slaapt ze als een roos en zo af en toe wordt ze nog wakker maar valt zelfstandig weer in slaap.


Nogmaals bedankt dat je op ons pad bent gekomen en succes straks met je carrière 🙏🏼.

Familie Tok

"Ze heeft ons zo goed bijgestaan. De eerste week hij al met een bepaald ritme aanleren."

Melissa van The Grow Up Academy ingeschakeld toen ons zoontje net 4 maanden oud was omdat we totaal geen slaapoverzicht hadden. Ze heeft ons zo goed bijgestaan. De eerste week begon hij al met een bepaald ritme aanleren. Daarvoor wist ik bvb niet dat het belangrijk is dat de kleine een lange middagdut doet. We hebben onder andere geleerd rond vaste tijdstippen dutjes te doen en ook zonder al te veel hulp van mama (of papa) te gaan slapen. Al met al raad ik een traject zeer zeker aan omdat het zoveel rust brengt in je leven.

 

Melissa was verder zeer behulpzaam en stond ons vaker dan de afgesproken keren te hulp. Ook gaf ze altijd super veel advies waar ik dan mee aan de slag kon. Ondertussen is mijn zoontje 6,5 maanden oud en kan ik zeggen dat de dutjes overdag nog steeds erg goed gaan. Verder begint hij rond 19:00u aan zijn nachtslaap dus hebben mama en papa de avonden voor onszelf.

 

Dankjewel Melissa en wij hopen dat je nog vele andere gezinnen blij kunt maken.

Review vergeten te schrijven?

bottom of page